22008057_1770396313258945_8878935063975218637_n

Мечтаното с години влизане в елита стана факт. Представянето на „Етър” в първите десет кръга е достойно, не бе надигран от нито един отбор – напротив, показа, че може да се противопоставя и взема точки от всеки съперник. Реално точките дори можеше да са и доста повече, но няма да се връщаме назад.

Предстоят последните три мача от първия дял – срещу ЦСКА, „Левски” и „Лудогорец”. Огромна тръпка за всички „виолетови” фенове! Имаше години, в които и „червени”, и „сини” губеха мачовете си на стадион „Ивайло”. Ще се върнем ли към тези славни времена?

Днес „Етър” приема ЦСКА-София. Съперникът идва с осем поредни победи и без допуснат гол от 19 август насам. Водач в класирането.

„Виолетовите” обаче доказаха, че са отбор с характер, който гони своето от първата до последната минута на всеки мач. Такива искаме да ги видим и днес! Резултатът не е най-важното нещо, ако публиката вижда отбор, който гони своя максимум и се раздава на терена, ако футболистите осъзнават какво значи да носят свещения виолетов екип!

Стадион „Ивайло” днес ще бъде пълен, на трибуните и по терена ще ври и кипи! Да подкрепим „болярите” в това отговорно изпитание!

Напред, етърци, ние сме с вас!!!

Тагове:

КОМЕНТАРИ