Четирима основни играчи на „Етър 1924” поеха на дълъг път за Анталия, където ще води по-голямата част от предсезонната си подготовка тимът. Това са Николай Петров, Красен Трифонов, Ивайло Русев и Дормушали Саидходжа. Точно в 17:00 ч. микробус на „Пътнически превози” пое по 1200-километровия маршрут за южния турски курорт.

Освен четиримата есенни титуляри, оттук тръгнаха и двете нови попълнения французинът Жак Флей и сръбският вратар Ненад Филипович. Групата допълниха и двама играчи на проби – добре познатият нападател Орлин Орлинов и халфът Бирсент Карагарен. Орлинов е на 24 г. и преди да играе в „Литекс”, „Славия”, ЦСКА и „Чавдар” (БСл), бе юноша на „Ботев-Бали” (Дебелец). Бирсент Карагарен пък е на 20 г. и е играл в „Асеновец” и „Шумен”.

В буса се качиха още треньорът на вратарите Румен Данков, докторът, единият от двамата масажисти и нов домакин, дошъл от Кърджали. Останалите служители казаха, че са в болнични. С групата не пътуват и двамата български помощник-треньори Марин Стефанов и Стефан Ангелов, а в състава за подготвителния лагер не попаднаха и младите Димитър Байдаков, Николай Николаев и Благовест Ангелов…

Останалите няколко играчи от чужбина ще дойдат направо в Анталия, там ще пристигат и новите футболисти на проби.

От ръководството на клуба отказаха да кажат пред медиите в кой хотел ще бъде настанен отборът и дали вече има насрочени контролни срещи. „Велико Търново спорт” научи, че „Етър 1924” няма да бъде настанен в обявения петзвезден „Шато де Престиж” в Кемер, а в друг хотел в Белек.

Тагове:

КОМЕНТАРИ