„Етър” ще търси реванш от „Миньор”, като го елиминира от турнира за купата на България. „Виолетовите” допуснаха две загуби с 1:0 и 2:1 за първенството и в първия мач за купата след груби индивидуални грешки в защита. „Играем вече по-добре, вярвам, че ще победим „Миньор” и ще го отстраним”, заяви днес старши треньорът Сердар Даят.

Кадрови проблеми има в състава. Двата бека Тико и Касъл, както и халфът Азрак Махамат, пропуснаха част от тренировките през седмицата, тъй като имат травми от последния мач със „Славия”. Вратарят Велимирович пък пази с болки в рамото. От сряда тренировки подновиха Четин Садула и Красен Трифонов, който също пропусна последния мач.  Кои ще са на линия за съботния мач, ще стане ясно в последния момент.

Засега e сигурно само, че срещата пропуска наказаният за 1 мач Милчо Макенджиев, а на негово място в защитата се завръща Тихомир Трифонов, чието наказание изтече. Срещата е в събота от 13:00 ч., като при равенство в общия резултат ще има продължения и дузпи. Рефер на мача е Ангел Баялцалиев от София с помощници Борислав Митрев и Владимир Чешмеджиев, а четвърти съдия е Ивайло Петров от Ловеч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ