IMG_1251

Още един национал има „Етър” – това е преотстъпеният от „Барселона” 19-годишен халф Аласана Мане. Днес в клуба дойде повиквателна за младия талант за националния отбор на Гамбия.

Аласана Мане лети на 19 март за родината си, където ще бъде на лагер и ще вземе участие в мача на „А“ отбора на Гамбия срещу Централнноафриканската република (ЦАР). Във писмото от футболната федерация на Гамбия се съобщава, че Мане ще бъде ползван в предстоящия приятелски мач Гамбия – ЦАР, който ще се проведе на 24 март на националния стадион в гамбийската столица Банжул. Аласана Мане ще се прибере обратно във Велико Търново на 28 март и ще бъде на разположение още за първия мач от плейофите в Първа лига.

Междувременно Дисциплинарната комисия на БФС наказа за по 1 мач нападателя на етърци Алиуне Бадара и централния защитник Пламен Гълъбов за получените от тях картони в последния двубой с „Черно море”. Двамата ще пропуснат гостуването на ЦСКА-София на 8 март, но ще са на линия за следващото гостуване на „Левски” на 11 март.

Тагове:

КОМЕНТАРИ