IMG_7706

Чудесна победа с 4:0 грабнаха децата на „Етър”, набор 2003 година, срещу „Бдин” (Видин) на държавните финали на Футбол 9 в Трявна. След като вчера стартираха с равенство 1:1 срещу „Славия”, днес малките боляри бяха още по-убедителни и взеха сериозен успех срещу видинчани.

До почивката етърци поведоха с 2:0, а през втората част добавиха още две попадения, като можеха да постигнат и още по-изразителна победа. С два гола се отличи Стилиян Добрев, а по един добавиха Николай Георгиев и Христо Марков.

Утре от 10:30 ч. в последната си среща от групата възпитаниците на треньора Николай Катъров излизат в решаващ мач срещу „Черноморец”, победата в който може да ги прати на финал за шампионската титла!

На практика „Етър” вече влезе сред първите 6 на България, тъй като е ясно, че няма да е последен в групата си. Другите резултати в нея не се развиха много благоприятно за великотърновци. „Черноморец” (Бургас) разгроми „Бдин” с 9:1, а бургазлии завършиха също наравно 1:1 със „Славия”.

Така в момента „Черноморец” води с 4 т., следван от „Етър” също с 4, „Славия” с 2 и „Бдин” с 0 точки. Утре играят „Черноморец” – „Етър”, а преди тях „Славия” – „Бдин”.

Какви са вариантите пред етърци?

При победа на „Бдин” нашите са минимум в четворката. При очаквана победа на „Славия” над видинчани обаче нещата се завързват:

Ако „Етър” бие „Черноморец”, отива на финал за 1-2 място.

Ако загуби от „Черноморец” отива вероятно за 5-6 място.

При равен 0:0 или 1:1 също ще играе вероятно за 5-6 място.

При равен 2:2 или повече, „Етър” ще играе за 3-4 място.

Срещите за 5-6 и 7-8 място са утре от 14 ч., мачът за бронзовите медали е от 15:30 ч., а финалът за титлата – от 17:00 ч.

Сметките обаче не са важни, да пожелаем на „виолетовите” момчета да се наслаждават на играта и да си гонят победата, което би било изключителен успех за великотърновския клуб и неговата школа!

 

Група II

Резултати:

Славия – Етър 1:1

Черноморец – Бдин 9:1

Черноморец – Славия 1:1

Етър – Бдин 4:0

Славия – Бдин …

Черноморец – Етър …

Класиране:

1. Черноморец 10:1 4

2. Етър  5:1  4

3. Славия  2:2  2

4. Бдин  1:13  0

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ