59795770_1114643132072883_7547740067293298688_n

Ръководството на „Етър” призова феновете за мощна подкрепа в предстоящия важен мач с „Локомотив” (Пд), който е в петък от 17:15 ч. „Отборът ни направи важна крачка в битката за седмото място, даващо право на бараж за Лига Европа, с победата си с 2:0 на „Лаута”. Това обаче е само първата крачка, предстои ни решаващ реванш, който в никакъв случай не бива да бъде подценяван. Нуждаем се отново от вашата гореща подкрепа от трибуните, на която футболистите винаги са се радвали в отговорните срещи. Бъдете отново 12-ия играч на „Етър”, за да можем заедно да ликуваме в петък след мача. Очакваме ви на стадион „Ивайло” на 10 май, да подкрепим момчетата във важния мач! Един за всички, всички за „Етър”, се казва в обръщението на клубното ръководство.

Билетите и за този мач ще бъдат по 6 лв. за всички. Те ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък от 15 ч. на касата до Спортния диспансер. В петък от 15 ч. ще бъдат отворени всички каси. В 15:30 ч. се отварят входовете за стадиона. От клуба отново призоваха паркингът да бъде освободен от коли в деня на мача.

Успех, „боляри”!

 

„След чудесната победа над Локомотив в Пловдив следва реванш още този петък на стадион ,,Ивайло”! ЕТЪР се бори за баражи за Лига Европа!!!

Въпреки двата гола в актива на виолетовите мача изобщо няма да е лесен! ЕТЪР се нуждае от неспирната подкрепа на своите фенове, които в Пловдив дадоха всичко от себе си, за да спомогнат за прекрасната победа, въпреки делничният ден!

Нека всеки, който има възможност да излезе по-рано от работа и да дойде на Митичния, където ще играе отбора на Велико Търново!!! Всички заедно за ЕТЪР!!!”, призоваха и от „Ултра Фронт Боляри”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ