IMG_1649
Крайно тежко гостуване предстои на „Етър” в деветия кръг на елитната група. „Виолетовите” гостуват на шампиона „Лудогорец”, който е осем пъти поред първенец на страната, а и в момента оглавява класирането без загубен мач. Двубоят е в събота, 14 септември, от 20:00 ч. на стадион „Лудогорец Арена” в Разград.

Въпреки всичко „болярите” обявиха, че няма да вдигат бялото знаме и ще се опитат да изненадат „орлите”. „Отиваме да се представим добре срещу „Лудогорец”. И ако можем – да вземем точка или три. Нямаме намерение да си сваляме гащите – отиваме да играем футбол и ако можем – да вземем нещо”, лаконично коментира старши треньорът Росен Кирилов.

Проблеми обаче връхлетяха „Етър” в халфовата линия – Флорент Боджадж и Никола Колев пропускат мача поради контузии, Светослав Ковачев също е с травма и няма да е на линия. Яни Пехливанов е под въпрос и ще се чака до последно дали може да е на линия за мача. Така се очертава „Етър” да има сериозен проблем с вътрешните халфове.

Привлеченият нападател Крис Гади вече е картотекиран и ще бъде в групата за мача. Там опциите за Росен Кирилов са доста повече с наличието на Гади, Ивайло Димитров, Милчо Ангелов и Дани Младенов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ