Хандбал

Ръководството на ХК “Етър-64” е подало заявка до федерацията за домакинство на финалната четворка за Купата на България. Финалите са на 9 и 10 февруари т.г., като първия ден са двата полуфинала, а втория – битката за отличието. Кандидати за домакинство обаче са още Свиленград и Сливница и тепърва предстои Българската федерация по хандбал да вземе решение.

Етърки подновиха пълноценни тренировки още от 2 януари и засега се готвят в зала “Сава Величков”, но планират след 14 януари да водят занимания и в ДКС “Васил Левски”. Снощи възпитаничките на Йонка Генчева играха контрола срещу “Локомотив” (ГО).

Женското хандбално първенство ще се поднови на 20 януари (неделя), съобщи президентът на „Етър-64“ Атанас Атанасов. „Виолетовите“ започват решителните мачове за титлата с гостуване на „Поморие“.

Девойките старша възраст на клуба пък тръгват в битка за Купата на България. Финалите са в събота и неделя в Хасково, като пет отбора ще спорят за отличието и по програма ще играят всеки срещу всеки. Етърки ще срещнат утре последователно “Бъки” и “Ники спорт”, а в неделя “Панагюрище” и в последния мач от програмата – домакина “Хасково”, след който е тържественото награждаване.

Тагове:

КОМЕНТАРИ