etar-64-emblema

Хандбалистките на „Етър-64” стартират сезона с амбиции да върнат позициите си сред лидерите в женския хандбал. В събота от 16 ч. в ДКС „Васил Левски” те посрещат „Ники спорт” (Сливница), който в първия си мач направи реми 27:27 със „Свиленград”.

„Целите са ясни – титлата и купата на България в годината, в която ще честваме 55 г. хандбал във Велико Търново и 50 г. присъствие в „А“ група”, заяви президентът Атанас Атанасов. В отбора се завърнаха Антония Игнатова и Анна Захарова, привлечена бе и украинката Олександра Замишляк, която е бивша националка до 17 г. на своята страна. Нови попълнения са и Полина Стоянова и вратарката Кристина Цветанова.

„Етър-64” вече ще има отбор и в „Б” група при жените, в който ще играят състезателките от старшата и младшата възраст, водени от треньорката Даниела Александрова. С нова екипировка във виолетови цветове ще излезе женският отбор за мача с „Ники спорт”, като състезателките ще бъдат изведени на терена от най-малките момичета и момчета от школата – второкласниците.

От този сезон Йонка Генчева освен с жените, ще работи и с тях. Идеята на клуба е да възроди школата си и в момента тече набирането на момичета и момчета, желаещи да се занимават с хандбал. На мача в събота срещу „Ники спорт” ще бъдат и всички треньори от школата и всички желаещи зрители ще могат на място да запишат децата си. От „Етър-64” призоваха великотърновските фенове да дойдат и да подкрепят отбора в старта на битките от новото първенство.

Тагове:

КОМЕНТАРИ