„Етър 1924” се раздели днес с още двама футболисти, съобщиха от клуба. „Разтрогнахме по взаимно съгласие договорите с Йоан Пивати и Тико Месина”, съобщи изпълнителният директор Ендер Дурмушев.

22-годишният Йоан Пивати подписа с етърци още през юли и игра през есента, като взе участие в 9 от 15-те шампионатни мача. През октомври нападателят направи и дебют за националния отбор на Мартиника в турнира за купата на Карибите. Също 22-годишният Тико Месина пък дойде в началото на ноември. Той е бивш младежки национал на Камерун. Тико записа с екипа на „Етър” 5 мача за „А” група.

Двамата изненадващо преди два дни се появиха във Велико Търново, макар че се предполагаше, че ще отиват в Анталия. Днес стана ясно, че „Етър 1924” разтрогва с тях. Така общият брой на напусналите от есенния състав играчи става 22.

От два дни „Етър 1924” е в Белек, Анталия, където пристигна след продължило повече от денонощие пътуване. Групата бе водена от новия член на клубната управа Радин Хаджиев. Засега клубът все още не е съобщавал новини от там.

Тагове:

КОМЕНТАРИ