Есенният мач между двата тима завърши 3:0 за “Локо” (Сф).

„Етър 1924” и “Локомотив” (Сф) излизат днес в Сливен от 17 ч. в изключително важен мач за спасяване за двата отбра. 6 отбора водят битката за двете спасителни места над чертата, а 4 ще изпаднат. Преди кръга “Ботев” (Вр) и “Черно море” са с по 17 т., “Локо” (Сф) е с 16, “Миньор” и “Етър 1924” с по 15 и “Монтана” с 13. При победа срещу столичните “железничари” етърци дори ще се измъкнат засега над чертата на изпадащите.

“Задължително ни трябват трите точки, вече казах, че всеки мач за нас е като финал. Трябва да сме подготвени и да играем добре и в защита, и в атака. Излизаме само и единствено за победа”, заяви Сердар Даят, без да коментира каквито и да е въпроси по освобождаването на играчи през седмицата. След наказание се завръша полският защитник Михал Протасевич.

Без треньора и няколко основни играчи остана „Локо” (Сф) след реванша за купата на България срещу ЦСКА. Емил Велев няма да води отбора си от пейката днес, мача пропускат и наказаните Бранимир Костадинов, Александър Бранеков и Кристиян Добрев.

Главен съдия е Георги Кабаков от Пловдив с асистенти Атанас Бозев и Мартин Маргаритов, 4-ти съдия е Стефан Павлов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ