32 футболисти тренират в момента в „Самоводене“.

Контролна среща с един от лидерите в ИзточнатаБгрупа насрочи новакът на Северозапад ФКСамоводене„. Това е втора проверка срещу втородивизионен тим за отбора с президент Димитър Манолов.

Днес самоводчани играят от 18 ч. на стадионИвайлосрещуЕтър„. Мачът им сНесебърпък ще бъде в събота от 17 ч. в Самоводене. Предвиждат се и още контроли срещу аматьорски отбори от региона, но те още не са започнали подготовка.

Димитър Георгиев отЯнтрае поредното ново попълнение на самоводчани. С отбора продължават да се готвят дошлите бивши етърци Георги Каравасилев, Стойчо Иванов, дошлият от Австрия Ивайло Петров, Даниел Мишев отЛитекс„, Ивайло Иванов отБдини др.

„В момента тренират 32 футболисти. Разбира се, че има и освободени, и новопривлечени, защото селекцията е отворен процес. След двете проверки сЕтър“ иНесебърще редуцираме състава“, заяви старши треньорът Борислав Евтимов.

В момента на стадиона в Самоводене кипи усилен ремонт. Съблекалните изцяло се обновяват с теракота, боядисване, ремонт на покрива. На отсрещната трибуна пък се прави кофраж за поставянето на пластмасови седалки. Амбицията на ръководството е да изгради млад и амбициозен отбор, който да играе приятен футбол и да е сред водещите тимове в СеверозападнатаВгрупа.

Тагове:

КОМЕНТАРИ