Детският футболен тим на „Локомотив” (ГО) спечели третото издание на турнира за купа “М&ВМ”, провел се в ДКС „Васил Левски”. Съорганизатори на надпреварата са едноименната фирма, Асоциацията на българските футболисти и Зоналният съвет на БФС. Желанието на организаторите бе в турнира да участват отбори от по-малките селища и така Велико Търново нямаше свои представители.

„Локомотив” с треньор Назиф Кадир – Шейлата взе безапелационно първото място сред общо 8 отбора, като изобщо не допусна гол. В предварителната група горнооряховци биха с 6:0 Самоводене, 2:0 Стражица и 4:0 Джулюница, а на финала днес удариха с 2:0 и „Аркус” (Лясковец). И двете попадения вкара Светослав Бонев, който стана и голмайстор и най-добър играч на турнира.

За 3-4 място „Левски” (Стражица) би с 3:2 „Росица” (Поликраище), за 5-6 място Самоводене надигра с 3:1 Козаревец, а за 7-8 място „Ботев” (Златарица) би с 4:1 „Владислав” (Джулюница).

Наградите бяха връчвани от кмета на В. Търново д-р Румен Рашев, спонсора на проявата Павел Петров – президент на “М&ВМ”, Йордан Грозданов, Георги Велинов, Георги Бойчев, Димитър Цеков, Стефан Чакъров, Страцимир Тинчев и др.

Победителят „Локо” (ГО) получи купа, пълна екипировка, топки и грамота. Пълна екипировка и топки имаше и за всички участващи отбори, при това – подбрани в клубните им цветове.

Индивидуалните награди:

Вратар – Мартин Дъртаков (Локо ГО)

Защитник – Борис Първанов (Локо ГО)

Полузащитник – Веселин Байчев (Поликраище)

Нападател – Христо Николов (Аркус)

Голмайстор – Светослав Бонев (Локо ГО)

Най-добър играч – Светослав Бонев (Локо ГО)

Най-техничен – Юджел Юсеинов (Стражица)

Най-полезен – Момчил Михалев (Стражица)

Най-добър треньор – Назиф Кадир (Наско Костадинов) от Локо ГО

Тагове:

КОМЕНТАРИ