IMG_6307
Община Велико Търново не е против “Лудогорец” да играе домакинските си мачове на стадион “Ивайло”, стана ясно днес. От разградския тим вчера са се свързали с ОП “Спортни имоти” и с кмета Даниел Панов да сондират тази възможност. На пресконференция днес в Разград президентът на клуба Александър Александров заяви, че от община Разград се опитват да извият ръцете на “Лудогорец”. Той призова общинските съветници да обмислят внимателно случая, преди да се вземе окончателното решение. От клуба декларираха готовност да преместят отбора още от март, ако на 29 февруари общината потвърди намеренията си.

“Има си наредба и определени цени за ползването на спортната база, приета с решение на Великотърновския общински съвет. Това важи не само за “Лудогорец”, но и за всеки желаещ клуб”, коментира управителят на ОП “Спортни имоти” Петко Павлов. Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов също не бил против възможността.

Петко Павлов уточни, че това евентуално би могло да стане само ако не пречи на мачовете на “Етър” и домакинствата на двата отбора се разминават, за да има достатъчно време за възстановяването на тревното покритие на “Ивайло”.

КОМЕНТАРИ