n1194330113_30230567_75587613

Футболистите на „Етър” продълважат с подготовката за новия сезон, като според наставника на „виолетовите” Николай Арнаудов ще има още напуснали играчи. „Трябва да намалим групата, така че очаквам като цяло да има 7-8 състезатели, които да си тръгнат от клуба. Четирима вече го направиха – Нинов, Божков, Караиванов и Ангелов, както и преотстъпеният Аврионов. Очаквам да подпишем с около четирима нови футболисти”.

Дошлите досега на проби състезатели ще бъдат изпробвани в четвъртък в игрова обстановка. На „етърци” им предстои първа контрола за предстоящия сезон, като ще пътуват до Бургас за мач с елитния „Черноморец”.

Междувременно изпълнителният директор Стефан Атанасов отговори на нападките на футболния мениджър Яни Димитров, отправени към „Етър”. Димитров твърдеше, че поради липсата на възстановителни процедури и витамини при „виолетовите” доскорошният им играч Стоян Нинов е получавал схващания във всеки мач. Стефан Атанасов заяви, че думите на мениджъра нямат общо с истината , тъй като „Етър” дава над 1000 лв. на месец за витамини и други подсилващи организма средства, а възстановителни процедури се провеждат всяка седмица в Арбанаси.

Тагове:

КОМЕНТАРИ