Проектобюджет от 839 000 лв. гласува за следващия сезон Общото събрание на „Етър 1924”. Направен бе разчет как ще бъдат осигурявани и как ще бъдат изразходвани средствата, като за една трета от сумата тепърва ще се търсят източници на финансиране.

Общото събрание на ационерите прие отчета за дейността през изминалия сезон, както и годишния финансов отчет за 2009 г. На него присъства и зам.-кметът Йордан Грозданов като представител на Общината, която държи 34 % от акциите. Г-н Грозданов гласува „за” всички решения, предварително залегнали в дневния ред.

Конкретна цел за новото първенство като класиране не бе поставена по време на Общото събрание. Тя ще остане за уточняване следващата седмица, когато ще има повече яснота по спортно-техническите въпроси.

„Ясно е, че целите няма да са по-ниски от тази година, когато завършваме на 5-о място. Ако запазим темпото, можем да бъдем и в тройката. Но повече яснота ще има следващата седмица, когато ще са решени спортно-техническите въпроси”, заяви прокуристът на клуба Стефан Атанасов.

„Целите зависят и от бъдещия треньор, първо трябва да се разбере остава ли Николай Арнаудов и екипът му, или ще има нов наставник. Водим разговори с всички футболисти с изтичащи договори, но на този етап всички те изчакват и се оглеждат за оферти от отборите, които ще влязат в елита. Ще продължим да преговаряме с тях, но трябва да е ясно, че финансовите условия в момента в „Етър 1924” са много добри за нивото на групата и няма как да се увеличават драстично”, поясни Стефан Атанасов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ