picture0-004

По една победа си размениха хандбалистките на “Етър-64” и “Бъки” в играните през седмицата две контроли помежду им. Първата бе в зала “Орловец” в Габрово и завърши 34:30 за домакините. Двата тима си разделиха по едно полувреме. През първото по-добре се представиха гостенките. Водени от опитната Зоя Стефанова, болярките” натрупаха сериозен аванс още в началото и на почивката водеха в резултата с четири гола 13:17. През втората част обаче хандбалистките на Бъки” коригираха играта си и на свой ред поведоха, за да се стигне до финалното 34:30. Най-резултатна беше Роксана Радева с 11 гола, а за Етър 64” по 6 вкараха Александрина Бурнева и Зоя Стефанова.

Втората проверка бе в ДКС “Васил Левски” във Велико Търново. Двата тима отново направиха интересен мач, но този път етърки превъзхождаха и спечелиха победа с 34:28. Най-много голове за шампионките отново вкараха Соня Богданова, Зоя Стефанова и Александрина Бурнева.

Семинар на елитните хандбални треньори предстои в старата столица. Той се открива днес от 10.30 ч. и ще завърши в неделя. Лектор на треньорите от “А” група ще бъде пратеникът на EHF Мартин Тума от Чехия.

Тагове:

КОМЕНТАРИ