„Академик” (Свищов) е на най-предно място от тимовете от нашата област след последния есенен кръг. „Студентите” направиха 0:0 при гостуването си на „Локо” (Мездра) и завършиха полусезона в Северозападната „В” група на шесто място.

На една позиция зад тях с една точка по-малко е „Спарта”. Отборът от Самоводене също приключи с равенство – 1:1 срещу „Ботев” в Димово. „Спартанците” бяха съвсем близо до успеха, след като Иван Златков откри за тях в 61-ата минута. Пет преди края обаче Ивайло Иванов изравни.

„Локомотив” (Горна Оряховица) приключи със загуба с 0:3 един есенен полусезон, който със сигурност ще иска да забрави по-бързо. „Железничарите” този път загубиха в Трявна, а попаденията за домакините бяха вкарани от Милен Панчев, Пламен Велчев и Щерьо Щерев. Горнооряховци приключват на спасителната 14-ата позиция, но след победата на „Гигант” в Дряново са само на точка от изпадащите.

Много интересно стана в челото заради изненадата на кръга – „Ботев” (Козлодуй) падна от „Ситомир” (Никопол) с 0:1. Видинският „Бдин” пък отнесе с 5:2 „Торпедо” насред Борован и се изкачи на първото място.

Всички резултати от кръга:
Левски – Спартак 1919 (Плевен) 0:2
Торпедо (Борован) – Бдин (Видин) 2:5
Трявна – Локомотив (Горна Оряховица) 3:0
Балкан (Белоградчик) – Янтра (Габрово) 3:2
Ботев (Димово) – Спарта (Самоводене) 1:1
Локомотив (Мездра) – Академик (Свищов) 0:0
Ботев (Козлодуй) – Ситомир (Никопол) 0:1
Локомотив (Дряново) – Гигант (Белене) 0:2

Класирането след края на есенния полусезон можете да видите ТУК.

Тагове: , ,

КОМЕНТАРИ