Чудесен успех постигнаха малките футболисти на СК „Болярчета” с треньори Десислав Божков и Николай Колев на международния турнир в Несебър. И двата великотърновски тима взеха трето място и бронзови медали в своите възрасти.

В днешния последен ден малчуганите, родени 2005, 2006 и 2007 г. разбиха първия отбор на ЦСКА с категоричното 5:0, като хеттрик наниза Атанас Ст. Атанасов. Както вече писахме, в първия ден нашите водеха с 2:0 над другия отбор на ЦСКА, но отстъпиха с 2:3. После разбиха с категоричното 7:2 домакините от „Несебър”, паднаха с 2:0 от „Звездичка” (Бургас) и завършиха 1:1 с „Димитровград”. Днешният успех с 5:0 над „червените” ги изведе до третото място в турнира, но по мнението на присъстващите малките „Болярчета” са били отборът, който най-много е впечатлил с играта си в Несебър.

Другият ни тим, родени 2004 г. (на практика обаче и в него играха по-малки футболисти) стартира с 2:4 срещу ЦСКА, отстъпи с 5:0 на „Нефтохимик” и спечели с 3:0 над сборния отбор, което също му бе достатъчно за третото място.

Днешната победа с 5:0 над ЦСКА.

Голмайстори от нашия тим станаха двама млади таланти с по 7 гола – Атанас Атанасов и Мариян Методиев. Трябва да се отбележи, че великотърновските „Болярчета” играха в мачовете си почти непрекъснато срещу по-големи деца, което в тази възраст обикновено е определящо. „Много сме доволни като родители от работата на треньорите Десислав Божков и Николай Колев и изобщо от грижите, които полагат за тях. Благодарим и на всички, които помогнаха за участието в този турнир, който бе първи по рода си на такова ниво при децата”, заяви от името на родителите Стилян Найденов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ