“Етър 1924″: Трифонов, Филипович, Саидходжа, Протасевич, Циенциала, Илмаз, Махамат, Кастелана, Хримович, Любенов, Флей. сн. “Велико Търново спорт”

“Етър 1924”: Трифонов, Филипович, Саидходжа, Протасевич, Циенциала, Илмаз, Махамат, Кастелана, Хримович, Любенов, Флей. сн. “Велико Търново спорт”

В „Етър 1924” са напълно наясно с играта на „Черно море” преди съботния мач във Варна. Треньорът Сердар Даят лично гледал съперника срещу „Лудогорец” в Разград и сподели впечатления. „Гледах ги и съм наясно. Физически са здрави и силни, защитата им е много добра, за разлика от нападението. Не са толкова технични, но са много борбени”, коментира наставникът. Той бе категоричен, че „Етър 1924” ще търси победа или най-малко реми във Варна.

В същото време „виолетовите” са загадка за Гонзо, който през последната седмица опитваше да се сдобие с какъвто и да е видеозапис на тима. „Не знам дали са ни разузнавали, а и не ме касае. За мен е важното ние да сме готови”, добави Сердар Даят.

По традиция той отказа да коментира каквото и да е около състава за предстоящия мач и дори не отговори на въпроса, дали ще има промени в групата, след като сега “Етър 1924” разполага с 25-26 футболисти. “Вече знам кои ще са 18-те футболисти в групата, напълно готови са, но имената им сега няма да обявявам. Мога само да кажа, че всички играчи са здрави и на линия за мача”, добави треньорът. Отборът заминава в петък и ще нощува във Варна.

Тагове:

КОМЕНТАРИ