„Етър” приема „Ботев” (Враца) в събота от 16:00 ч. на стадион „Ивайло” във второто поред дерби на дъното на класирането. След загубата от „Миньор” етърци отидоха на последното място, а при победа над врачани при дебюта на новия треньор Сердар Даят „Етър” може да прати на дъното именно „Ботев”.

Футболистите на „Ботев” (Враца) карат есента без заплати и премии, пише днес www.novsport.com. Възпитаниците на Тони Здравков не са взимали възнагражденията си вече два месеца, като съвсем скоро те ще станат и три. Единственото, което задържало играчите в клуба на този етап, са думите на кмета на Враца Николай Иванов. Градоначалникът е обещал в най-скоро време част от задълженията да бъдат изчистени. За равенството си с „Лудогорец” пък врачани няма да получат премии, както и за всеки друг мач до края на есенния полусезон. Според информациите „Ботев” ще освободи в близките дни италианеца Роберто Флориано и уругваеца Николас Селесте.

В „Етър” пък предстои в следващите дни да стане ясно кои от контузените футболисти ще могат да играят срещу „Ботев”, като най-сложно засега е положението с Луис Едуардо и Радослав Анев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ