home~MVueOD~wihuHr_2_b

сн. regnews.net

Затрупаният със сняг терен на стадион „Локомотив” създаде доста работа на горнооряховския клуб преди утрешния мач с „Дунав” в осминафиналите за Купата на България. Обмисляше се дори вариант двубоят да бъде отложен, но в крайна сметка домакините се справиха с проблема.

„От „Локомотив“ искаха да отложим мача, заради метеорологичните условия, но смятаме, че те имат достатъчно време, за да подготвят терена“, заяви членът на клубното ръководство на „Дунав“ Теодор Георгиев.

От ръководството на „Локомотив”, фенклуба и Общината впрегнаха сили, за да се справят с трудната ситуация и да подготвят терена за утре. Доброволческата акция по разчистване на игрището стартира още снощи. С гребла и лопати на стадиона заедно чистиха ръководство, фенове, юношите от школата, граждани, екипи от Спортни имоти, „Титан” и „временната заетост”. В разчистването на снега в следобедните часове се включиха и горнооряховски военни. Работата продължи до тъмно, а утре сутринта доброволците отново ще са на линия, за да е напълно готов теренът.

В същото време от русенския „Дунав” пък обявиха, че идват с две камери за мача, с които според члена на клубната управа Теодор Георгиев щели да следят съдийството на Радан Мирянов.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ