“Велико Търново спорт” ви предлага мненията за жребия на Велин Кефалов, Димитър Манолов, Стефан Атанасов и Мишо Аврионов, а също така и Венци Стефанов. Както вече знаете, “Етър 1924” се падна със “Славия” на осминафиналите за купата на България.

Велин Кефалов – старши треньор на “Етър”: “Напълно съм доволен”

„Паднахме се с добър отбор. Надявам се да дойде много публика и да изиграем силен мач. Напълно съм доволен от жребия”.

Димитър Манолов – изп. директор на “Етър”: “Славия” изтегли лош жребий”

„Както казвам и за другите гостуващи отбори – по-добре да не идват! Няма да повярват какво ги чака тук. Този град ще ги смачка на стадиона. „Славия” изтегли лош жребий, ние продължаваме!”

Стефан Атанасов – прокурист на “Етър”: “Дано мачът бъде празник за Велико Търново”

„Паднахме се с един от добрите български отбори. Нормален жребий, домакини сме, дано мачът се превърне в празник за Велико Търново. Надявам се да ги затрудним максимално и ако е писано – да продължим. Не са непреодолим отбор. Като потенциал ни превъзхождат, но това е футбол, всичко е възможно. Надеждата умира последна.”

Михаил Аврионов – футболист на “Етър”: “С помощта на  великолепната ни публика можем да победим”

„Доволен съм, щеше ми се да се падне Левски или ЦСКА, но и „Славия” е много класен отбор. Трудно ще ни е, но и ние сме добър тим и има какво да покажем. Ако играем така, както си знаем, „Славия” не ги чака нищо добро! Надявам се стадионът да се напълни и нашата великолепна публика отново да бъде 12-ият ни играч. С нейна помощ можем да победим да и зарадваме хората във Велико Търново. Преди двубоя със “Славия” обаче ни предстои много важен мач в Бяла Слатина и сега мислим за него.”

Венци Стефанов – президент на “Славия”: “Очаква ни много труден мач”

„Очаква ни много труден мач. Ще играем с отбор, амбициран да влезе в „А” група. Велико Търново е голям град, заслужава да има тим в елита. Това, което може да ме притеснява преди мача, е съдийството.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ