43106722_970391976498000_120397137421795328_n

В неделя от 14:30 ч. на стадион ,,Ивайло” предстои двубоят ЕТЪР – Витоша (Бистрица).

За доста от феновете това си е просто поредният мач на ЕТЪР от първенството. Част от тях определят мача като ,,не толкова интересен”, но все пак ще подкрепят отбора с присъствието си надявайки се на победа. Друга част определят мача като ,,безинтересен”, тъй като няма да играем с някой гранд или поне по-оспорван противник и предпочитат, спестявайки пари от билет, да гледат мача по платения канал… ( wtf ?!) За активно подкрепящите в сектора с агитката е ясно – може отсреща да няма конкуренция от фенове на гостите, но Етър се подкрепя абсолютно всеки мач от началото до края!

Но има и още една част от феновете, за които всичко това не е от значение… това са децата! За тях не е важно с кого е мачът, от колко часа е, къде е противникът в класирането и дали ще има гостуващи фенове. За тях е важен самият факт, че има мач, че ЕТЪР играе и че отново ще бъдат на стадиона. Ще си правят снимки с агитката, ще пеят песни и след края ще слязат на оградата, за да се докоснат до футболистите поздравявайки ги за мача! Лицата им греят! След това цяла седмица си разправят преживяното и чакат с нетърпение следващия мач надъхвайки се помежду си.

При нас големите е по-сложно. Повлияни от различни обстоятелства забравяме най-ценното, което децата с чистата си любов не спират да ни показват… Не е важно кой е противникът, срещу когото се изправяме – важното е че ЕТЪР играе!

Чакаме Ви в неделя на стадиона, за да подкрепим отбора на Велико Търново!
„…важното е, че ЕТЪР играе” не го забравяйте! Айде…

Ултра Фронт Боляри

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ