20170502_095213

За четиринадесета поредна година младежите от Градски ученически парламент, с помощта на Община Велико Търново и Младежки дом – Велико Търново, организираха турнир по футбол за девойки, който се проведе на игрищата на „Куцаров спорт“. В него взеха участие пет отбора.

И тази година шампиони станаха участничките от Спортно училище – Велико Търново, като на финала се наложиха с три гола над ПМГ „Васил Друмев“. Малкият финал също беше доста оспорван, като в него взеха участие ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ и СУ „Емилиян Станев“ като мача завърши наравно – два на два – и след изпълнение на дузпи възпитаничките на езикова гимназия ликуваха с третото място. На пето място останаха момичетата от ПГТ „Д-р Васил Берон“.

20170502_124345

Купите и медалите бяха връчени от председателката на Градски ученически парламент Савина Иванова, общинската съветничка Валерия Дончева и от директора на Младежки дом – Румен Петров. Бяха връчени и три индивидуални награди. Голмайстор на турнира заслужено стана Лора Петрова от Спортното училище, за най-добър вратар избраха Елица Атанасова от ПМГ, а за най-полезен състезател стана Мария Борисова от ПГТ.

КОМЕНТАРИ