Ценко Гавазов е назначен за спортно-технически директор на „Локомотив”/Г. Оряховица/, съобщи “Дарик радио В. Търново”. До момента той бе треньор на юношите старша възраст, а оттук нататък ще съчетава двете дейности.

Президентът на клуба Бончо Генчев мотивира решението си с факта, че легендата на “железничарите” е доказан специалист, за който няма тайни във футбола. “Имам нужда от човек, който да ми помага, защото организационните ми ангажименти станаха много. Той трябва да бъде свързващото звено между юношите и представителния отбор. Ще има отношение и по селекцията”, коментира Бончо Генчев.

Живко Маминов ще бъде начело на юношите младша възраст. Илия Пендов ще работи с децата и подготвителните групи. Васил Василев ще отговаря пряко за малките футболисти от спортната паралелка, сформирана в ОУ “Кирил и Методий”. Новите попълнения в треньорския екип са действащите футболисти Любомир Генчев и Лъчезар Русев, които ще помагат на опитните специалисти. В сряда Бончо Генчев замина на семинар в Мюнхен, където ще посети и училище със спортен прием, за да се запознае с добрите практики в града на европейския клубен шампион.

Тагове:

КОМЕНТАРИ