Трима основни футболисти на „Локомотив“ (ГО) са под въпрос за предстоящото регионално дерби с „Етър“. Мачът е в неделя от 18:00 ч. в Горна Оряховица и се очаква с огромен интерес от феновете в региона.

Халфовете Красен Трифонов, Йордан Петров и Димитър Димитров са с контузии и пропуснаха последните тренировки и първото гостуване на тима в Козлодуй, където завърши 0:0. Любопитното е, че и тримата са бивши футболисти на „виолетовите“.

Най-проблематично е участието на Йордан Петров, призна старши треньорът на горнооряховския тим Димитър Печикамъков. Той определи шансовете на Димитър Димитров – Херо да е готов за дербито като 50:50, а що се отнася до бившия капитан на „Етър 1924“ Красен Трифонов, наставникът се надява да е готов до неделния мач.

В същото време феновете вече започнаха „подгряването“ за предстоящия голям сблъсък. На страницата „ЕТЪР – отборът на Велико Търново“ във Фейсбук се появи снимка с транспарант, опънат на стадион „Локомотив“, на който са припомнени знакови победи на „виолетовите“ с 5:2, 3:0 във В. Търново и 0:4 в Г. Оряховица, като е написано „40 г. болярски терор“.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ