IMG_3204
В “Етър” се опитват да решат проблема с многото контузени футболисти десетина дни преди старта на първенството срещу “Янтра” (Габрово). Както вече писахме след контролата с “Павликени”, спечелена с 4:0, седем футболисти на “виолетовите” постепенно излязоха извън строя с различни травми – Радослав Анев, Тодор Стоев, Емил Николов, Джихат Кямил, Ивелин Аладжов, Васил Попов и Боян Хаджииванов. Преди тях контузии имаха и Тодор Колев и Милчо Макенджиев, който обаче вече се възстановиха и играха в последните две проверки.

Добрата новина е, че тренировки вече подновиха и Тодор Стоев, Емил Николов и Боян Хаджииванов. Засега извън строя остават Анев, Кямил, Попов и Аладжов, като надеждите са последните трима да бъдат готови за първия официален мач.

Утре “болярите” играят последната си контрола от подготвителния период. “Етър” гостува на бившия отбор на Георги Василев “Несебър”, като мачът е от 15:00 ч. в морския град. В досегашните си седем проверки етърци натрупаха шест победи и едно реми.

От понеделник тимът изцяло ще подчини подготовката си за първата среща в Габрово. През есента в единствения мач, игран на стадион “Ивайло”, великотърновци спечелиха с 1:0.

Тагове:

КОМЕНТАРИ