IMG_0028

Александър Димитров и целият треньорски щаб на „Локомотив” са напуснали отбора, съобщи Regnews.net. Още вчера, след като „Локо” не направи нищо смислено на собствения си терен срещу „Оборище” и се задоволи с безлично нулево равенство, феновете са поискали оставката на треньора. Имало е дори доста остри словесни сблъсъци между разгорещени привърженици и спортно-техническото ръководство.

Александър Димитров явно няма желание да прави коментари днес и не отговаря на телефона си. За сметка на това обаче не се скри и коментира ситуацията спортно-техническият директор на клуба Ивайло Йорданов. Според него е много вероятно Александър Димитров наистина да си тръгне, след като е загубил доверието на феновете и футболната общност в Горна Оряховица. Какво ще реши треньорът ще стане ясно още тази вечер или най-късно до утре на обед, каза Йорданов.

„Аз съм го довел и след като той не се е справил, значи съм се провалил и аз. Няма да се правя на мишка и да се крия, ще си поема отговорността. Ако Сашо Димитров реши да напусне, аз също ще си тръгна“, каза Ивайло Йорданов, като определи вероятността това да се случи на много голяма.

Така че много е вероятно утре „Локомотив” да се окаже с Управителен съвет в оставка и без треньор. И в същото време опасно близо до зоната за изпадане от професионалния футбол.

През пролетта горнооряховци направиха само една победа срещу аутсайдера „Созопол”, две загуби и четири равенства. Отборът е само на 4 точки от намиращия се под чертата на изпадащите „Струмска слава“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ