52111513_2252073078446510_7987250152366669824_n

Старши треньорът на „Локомотив” (ГО) Красимир Мечев подаде оставка и тя е приета от ръковоството. Наставникът ще води тима за последен път утре срещу „Кариана” в Ерден, но вече си е събрал багажа и е напуснал Горна Оряховица, съобщи regnews.net.

На поредната среща между треньорския екип и феновете в четвъртък вечерта са се разиграли доста грозни сцени, което е провокирало емоционалната реакция на Мечев.

„Ръководството на ОФК „Локомотив” изказва благодарност на Красимир Мече за всичко, което е постигнал с отбора. След среща с феновете той е депозирал оставка и тя е приета. Ще води последно отбора в мача с „Кариана”, потвърдиха от клуба.

Феновете на „железничарите” скочиха на треньора след серията от загуби в контролите и липсата на победа в първите два кръга от първенството. Те са недоволни най-вече от играта и на освобождаването на някои играчи от миналагодишния тим, както и от привлечените техни заместници.

„Който може да бъде Дейвид Копърфийлд и да направи магия, да заповяда. Така не се работи, не може всякакви хора, които имат общо с футбола само от трибуните, да определят кой става и кой не става. Според тях трябва да работя с 13 човека и 5 юноши. Аз така не мога. Който може да дойде и да покаже как става.

Не съм спирал да работя, но не мога да намеря толкова качествени футболисти за парите, които можем да предложим. Взех млади момчета, които ги учим и които имат потенциал. Работим с това, което имаме. Нямам проблем с ръководството, благодарен съм им за доверието, но не мога да понеса гаври като на тази среща. Щом футболът може без Марадона, може и без мен”, коментира Красимир Мечев.

В понеделник от 16 ч. ръководството ще се срещне с всички футболисти. Тогава ще стане ясно дали „Локомотив” ще се раздели с някои от тях. Тренировката е от 18 ч. и ще се води от Биан Саид и Лъчезар Русев. През следващата седмица ще се реши дали Марин Байчев или Милчо Сирмов, които имат лиценз за Втора лига, ще бъдат привлечени към треньорския щаб на мъжете. По-нататък ще се мисли ще се търсят ли други варианти за треньор.

Тагове:

КОМЕНТАРИ