aleksandar_tomash

Старши треньорът на “Берое” Александър Томаш сподели очакванията си за гостуването на “Етър” пред клубния сайт на старозагорци. Томаш е юноша на “виолетовите” и бе капитан на “Етър 1924” при влизането в елита преди пет години, така че познава отлично обстановката на стадион „Ивайло”.

„Предстои ни мач срещу един силен противник, който няма допусната загуба в последните си 5 шампионатни срещи. Това е показателно за формата, в която се намира „Етър“ и означава, че в никакъв случай не ни очаква лек мач. Досега не е имало отбор в „А“ група, който в двубоите си с тях да е притежавал повече топката.

Всичко това показва, че „Етър“ е в подем и ние ще подходим с нужното уважение към двубоя. „Берое“ обаче винаги излиза за победа и утрешната среща няма да бъде по-различна. Трябва да бъдем максимално мобилизирани и мотивирани, за да спечелим. Ще дадем всичко от себе си!“

Групата на „Берое“ за двубоя: Душан Перниш, Михаил Михайлов, Веселин Пенев, Георги Динков, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иваниов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Кохей Като, Мартин Райнов, Мартин Камбуров, Драгош Фиртулеску, Серджио Негрут и Карлос Охене.

Тагове:

КОМЕНТАРИ