169313205_130364939050224_7162108405191013184_n

Старши треньорът на “Етър” Александър Томаш днес дойде на стадион “Ивайло” и възобнови работата си начело на “виолетовите”. Томаш лично води първата тренировка за седмицата, която бе на стадиона в Дебелец.

Специалистът е напълно възстановен след прекарания коронавирус, заради който бе в 14-дневна карантина. Тя обаче бе в паузата на първенството и не му попречи да води отбора, освен в контролата срещу “Лудогорец”.

„Чувствам се вече добре. Имах симптоми в първите два-три дни, но благодарение на лекарите вече съм в кондиция. Започваме подготовка за предстоящото гостуване на „Берое” след седмица. Предстои ни сгъстен цикъл от важни мачове до края на редовния сезон”, коментира Томаш пред официалния сайт на клуба.

За 12 дни „Етър” трябва да изиграе 4 мача – гостувания на „Берое” и „Арда” и домакинства срещу „Ботев” (Враца) и „Славия”.

“Етър” гостува на “Берое” на 12 април. Това пък е бившият тим на Томаш, с който той и екипът му постигнаха най-големи успехи. Извън строя за този мач ще бъдат Венелин Филипов и Ерол Алкан.

“Нашите мускули не са гаранция за сила. Силата се състои в това да преодоляваме трудностите. Трябва да се изправяме след всеки удар и да продължаваме да живеем.Отново на терена. Отново сред моите момчета. Там, където се чувствам жив и силен. Преодолях препятствието Ковид! Желая на всички да успеят да го направят! Бъдете здрави, приятели!”, сподели Александър Томаш.

Тагове:

КОМЕНТАРИ