IMG_1157

Опитният нападател на „Етър“ Тодор Колев ще пропусне и важното дерби с втория в класирането „Видима-Раковски“, стана ясно днес. Колев бе наказан за 3 мача след червения си картон срещу „Бдин“ и трябваше да пропусне срещите на етърци със „Спартак“ (Плевен), „Ювентус“ (Малчика) и „Павликени“. Снегът обаче доведе до отлагане на последния кръг и мачът с павликенчани не се състоя, а ще бъде чак през ноември. Така по правилник Тодор Колев ще трябва да почива в още една среща и тя е срещу „Видима-Раковски“.

Това е и последно домакинство на „виолетовите“ за есенния полусезон, като мачът отново ще се играе на стадион „Христо Ботев“ в Дебелец. Очакванията са теренът да бъде готов за неделния мач, предвид и на прогнозите за оправяне на времето.

Лошото време допълнително затрудни подготовката на „Етър“, като се има предвид и липсата на подходящи терени в общината. Отборът води тренировки на комплекса „Спортно Търново“, както и на закритата лекоатлетическа писта. Добрата новина е, че всички контузени и болни футболисти вече са възстановени и с изключение на Тодор Колев всички ще са на линия за неделния мач с „Видима-Раковски“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ