„Аз бях казал, че една победа ще ни вдигне. Ето, бихме в Гоце Делчев и сега ударихме и Своге. Труден мач стана, съперникът се прибра отзад, но натиснахме след почивката и гостите се пречупиха. За гола реших каквото и да става, на всяка цена да задържа топката и да я бия, радвам се, че се получи. Съжалявам за фаула, червеният ми картон беше заслужен. Отново сме амбицирани за победи, 100 % играчите имаме увереност, че ще съумеем да стигнем до баража”, заяви Тихомир Кънев.

Цялото му мнение чуйте тук

Екундайо Джайеоба: „Така трябва да се борим за трите точки. Дойде ни времето. Травмата ми не е сериозна, ще съм на линия в Микрево.”

Цялото му мнение чуйте тук 

Стефан Атанасов: „Желаехме повече победата и заслужено я постигнахме. Определено самочувствието на момчетата се връща. Някои хора ни напуснаха, не сме ги гонили ние. Но допълваме групата с юноши, такъв е пътят, ще разчитаме на нашата школа. Отваря ни се възможност за второто място и ще търсим максимума в оставащите 5 мача”.

Цялото му мнение чуйте тук 

Велин Кефалов: „Желанието този път беше налице. Не мисля, че някои хора ни липсват, футболът може и без Миндев и Валериев, може без всеки, когато има колектив. Започваме да мислим за следващия противник, целта ни е да бием във всеки мач докрая, а докъдето стигнем.”

Цялото му мнение чуйте тук

Тагове:

КОМЕНТАРИ