Тихомир Кънев стана ново попълнение на “Етър” и от днес води тренировки с “виолетовите”. Нападателят е рожба на великотърновската футболна школа, откъдето преди време замина за “Светкавица” (Търговище). За последно тази есен Тихомир Кънев игра в Белгия в местен аматьорски тим, но се прибра в България. Той е свободен агент и вече е договорил условията си с ръководството на “Етър”.

“Тихомир Кънев подписва договор за година и половина. Заедно с Аврионов, Кушев и Съботинов атаката ни ще придобие по-сериозен вид”, коментира спортният директор Иво Балъков.

Междувременно Михаил Аврионов успя да разтрогне договора си със “Спартак” (Вн). 14 футболисти чрез адвокат Ясна Ставрева се разделиха по вина на клуба. Официалното решение на Арбитражния съд ще бъде обявено най-късно в понеделник. До излизането на решението въпросните футболисти могат да преговарят с други клубове, но нямат право да подписват договори. Както вчера “Велико Търново спорт” първи съобщи, Мишо Аврионов заяви, че ще играе със сигурност в “Етър” през пролетния полусезон.

Тагове:

КОМЕНТАРИ