IMG_0993

Новият старши треньор на „Литекс” Ангел Червенков, който изгледа победата на отбора над „Монтана” от трибуните в Ловеч, обяви, че в неговия екип влизат бившият му съотборник в „Етър” Велин Кефалов, Марин Гъдев (кондиционен треньор) и Ивайло Якимов (лекар).

„Аз съм много радостен от поканата на г-н Ганчев, който ми гласува това доверие в един много сериозен клуб, какъвто той е изградил. Излишно е да казвам какъв потенциал има тимът. Надявам се да оправдая неговото доверие. Дошъл съм да работя много сериозно и се надявам екипът, заедно с футболистите, да постигнем добри резултати. Защото това са много добри играчи, които трябва да покажат какво могат”, сподели Червенков.

„Целите на Литекс винаги са били високи. Надявам се заедно да можем да постигнем много. Тепърва ще се запознавам в детайли в клуба, като тактика, като психология на клуба, за да се променят нещата към положително. Разговаряхме вече с Цанко Цветанов, с когото сме съотборници от „Етър”. Предстои ми разговор с националния селекционер Станимир Стоилов на тази тема, ще бъда информиран за състоянието на отбора, за това, което можем да подобрим”, добави наставникът на „оранжевите”.

„Мога да кажа, че екипът, с който ще работя, е от много добри доказани специалисти. Марин Гъдев е кондиционен специалист, Ивайло Якимов – лекар, заедно с настоящия доктор, а асистент ще ми бъде Велин Кефалов, който доскоро беше старши треньор на „Етър”, завърши Червенков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ