IMG_0025

„Черноморец” ще представи днес отбора за новия сезон в Б група в мач срещу „Етър”. “Акулите” изпаднаха от елита през миналата година, а в първенството 2014/2015 ще се състезават във втора дивизия. „Виолетовите”, който се състезават в Северозападната В група, а през този сезон са амбицирани да се върнат в професионалния футбол.

Срещата „Черноморец” – „Етър” ще се играе на стадион “Лазур” и започва в 18.00 часа, но официалната презентация на “акулите” за новия сезон е с половин час по-рано. Ще бъдат представени 10-те нови попълнения, които са подписали договори, както и новото треньорско ръководство в лицето на старшията Тодор Киселичков и помощниците му Николай Кръстев и Еролин Кючуков.

„Етър” до момента няма загуба в контролите, като победи с1:0 „Видима-Раковски” у дома и завърши наравно два пъти като гост 1:1 на „Лудогорец” U21 и „Видима”. Нови в отбора са Иван Петков и Николай Петров, а на проби са още петима футболисти – централните защитници Благовест Ботев и Борислав Джарнавлиев, халфовете Калоян Ангелов и Алекс Згрипаров и нападателят Борислав Иванов. Петимата ще бъдат наблюдавани и в днешната контрола на „виолетовите” в Бургас.

 

КОМЕНТАРИ