stracimir_tin4ev

Досегашният секретар на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново Страцимир Тинчев напусна поста си и вече е изпълнителен директор на „Видима-Раковски”. Той лично е подал молбата си за напускане до БФС и тя е удовлетворена. Страцимир Тинчев вече бе представен официално от шефовете на „Видима”, чийто старши треньор е Мартин Дойчев, а шеф на ДЮШ – Димитър Тодоров.

Страцимир Тинчев, който е бивш нападател на “Янтра” (Габрово), а после завърши НСА, дойде във футболния съюз още по времето на Георги Трендафилов, а после дълги години работи и с досегашния шеф Георги Велинов.

„Близо 10 години бях секретар на Зоналния съвет, но взех решение да пробвам нещо ново. Още съм млад и искам да продължа да работя във футбола, но вече нещо по-различно. Пожелавам успех на Трифон Иванов, разделяме се с добри чувства и оставам отворен към тях. Благодаря на всички клубове, с които работихме, на служителите, съдиите, колегите, журналистите, за тези 10 г. съвместна работа. Пожелавам им успех и винаги могат да разчитат на мен”, заяви Страцимир Тинчев.

Трифон Иванов потвърди новината за напускането и сподели, че вече има решение за новия секретар, чието име ще бъде обявено още в близките дни.

 

КОМЕНТАРИ