Марин Стефанов, който бе избран от фенклуба за най-добър играч на "Етър" за изминалия сезон, осигури оставането си в клуба

Марин Стефанов, който бе избран от фенклуба за най-добър играч на "Етър" за изминалия сезон, осигури оставането си в клуба

Сагата с новите договори на Марин Стефанов и Николай Съботинов в крайна сметка приключи успешно. Двамата сложиха подписите си под едногодишни договори и със сигурност остават в тима на “Етър” през новия сезон. Те обаче няма да играят в първия кръг на първенството, защото нападателят изтърпява наказание от изминалия шампионат, а Стефанов страда от бъбречна криза. “Виолетовите” ще трябва да се справят без двамата опитни играчи  в Дупница срещу “Марек”, като двубоят е в събота от 18:00.

Тодорин Димитров също осигури оставането си на “Ивайло” за следващата една година, след като ръководствата на “Етър” и елитния “Черноморец” Бургас се разбраха за удължаване на преотстъпването му.

Трима юноши на клуба подписаха договори с мъжкия отбор, за да бъдат изпълнени изискванията на Българския футболен съюз. Това са Тинко Тодоров, Янислав Йосифов и Емрех Шабан. Бройката от четирима задължителни играчи от детско-юношеската школа се попълва от Иво Нейков.

На последния арбитраж пък четирима футболисти официално приключиха взаимоотношенията си с “Етър” – Иван Ангелов, Милен Михайлов, Мирослав Кондов и Павлик Карабоев.

Стана ясна и съдийската бригада, която ще трябва да ръководи срещата в Дупница. За главен арбитър е назначен софиянецът Таско Тасков, а негови помощници ше бъдат съгражданите му Кирил Манолов и Антон Терзиев. Четвърти съдия е Младен Пенев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ