ai 3

С общи усилия се надявам да постигнем крайната цел – влизане в елита, заяви спортно-техническият директор на „Етър“ Стефан Атанасов преди решаващия мач срещу „Царско село“. Два кръга преди края „Етър“ води с 3 т. аванс и се нуждае само от още една победа, за да си гарантира влизането.

„Остана една крачка до успешния завършек. „Царско село“ е сериозен противник и знаем, че мачът ще е много труден. С общи усилия се надявам да постигнем целта, да спечелим и „Етър“ да се върне там, където му е мястото – Първа лига. Това би било успешен резултат от работата на целия клуб през годината“, коментира спортно-техническият директор Стефан Атанасов.

Билетите за мача се продават вече втори ден. Цената им за възрастни е 4 лева, за ученици, студенти и пенсионери е 2 лева, децата на възраст до 7 г. влизат безплатно. „Етър“ и ОП „Спортни имоти и прояви“ са отпечатали цветни флаери, посветени на мача, които ще бъдат подарявани.

В „Етър“ няма контузени и наказани футболисти и треньорският щаб има достатъчен избор да заложи на най-доброто за предстоящата битка.

Видео:

http://ekcarevec.com/view.php?id=6199

Тагове:

КОМЕНТАРИ