– Г-н Атанасов, каква е оценката ви за срещата?

– Стана много оспорван мач, с превъзходство на нашия отбор, особено през първото полувреме, когато надиграхме домакините и създадохме много положения. Жалкото е, че не успяхме да ги реализираме и да решим мача. През втората част играта се поразвали. Домакините много лежаха и не успяхме да вкараме втори гол.

– Съгласен ли сте с оценката на Цанко Цветанов, че мачът е копие на първия?

– Като резултат да, но като игра нашият отбор има прогрес и показа по-качествен и стойностен футбол. Особено през първата част отборът много ми хареса с начина си на игра. В крайна сметка равенство, но продължаваме напред.

– Повлия ли отсъствието на основни играчи в нападение?

– Тези, които играха, се постараха и дадоха всичко от себе си. Не можем да гадаем какво щеше да стане ако бяха играли Колев и Какалов. Момчетата се постараха и показаха, че може да се разчита занапред на тях. Това е положителното от днешния мач – че всички показват максимума от себе си.

– Едно много спорно съдийство…

– През първото полувреме цялата съдийска бригада допусна много грешки. Негодуваха срещу тях и от двете страни, но нас ни ощетиха повече. Не мога да си обясня защо. Може би си мислеха, че като мачът е в “Б” група, ще дойдат и ще си го изсвирят ей така. Но тези мачове винаги имат заряд и трябва да бъдат много внимателни, иначе изпадат в такава ситуация, че стават смешни.

– “Етър” остава първи, но “Ботев” ли е печеливш от днешния кръг?

– Щом бият, а всичките им конкуренти сме загубили точки, значи са извлекли максимума от кръга. Явно този кръг беше най-добре за тях.

Тагове:

КОМЕНТАРИ