Реферът Стефан Апостолов от Симитли ще ръководи мача за купата на България между “Чавдар” (БСл) и “Етър” в събота от 13.30 ч., стана ясно от назначенията, оповестени от Съдийската комисия на БФС. Младият арбитър, който вече има права и за елита, е син на популярния бивш рефер и настоящ кмет на Симитли Апостол Апостолов – Поли. За последно Стефан Апостолов е свирил на “виолетовите” в мача срещу “Видима” през пролетта.

Негови помощници ще бъдат Георги Славов и Пламен Георгиев от Плевен, а четвърти съдия е Георги Иванов от Благоевград.

Трима футболисти на “Чавдар” (БСл) ще пропуснат предстоящия мач за купата на България срещу “Етър”, стана ясно след решенията на Дисциплинарната комисия на БФС. Както е известно, в последния кръг след мача “Пирин” (ГД) – “Чавдар” настана масов бой.

БФС лиши от състезателни права за 2 мача Йордан Апостолов от “Чавдар” за наплюване на служебно лице на основание чл.22, ал.1 и го глоби с 500 лв. Това означава, че Апостолов пропуска и двата мача с етърци. Съотборникът му Явор Тричков пък бе наказан за 1 мач и също няма да играе за купата. От миналия кръг пък наказание изтърпява Любомир Чернев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ