Юношите старша възраст на “Етър 1924” взеха трета поредна победа и с играта си до момента показват, че трудно могат да бъдат спрени в борбата си за първото място в зоновата група.

В четвъртия кръг възпитаниците на треньора Борислав Евтимов надиграха с 2:0 състава на “Чавдар” (Троян) и събраха пълните 9 точки. “Виолетовите” имат и един отложен мач от първия кръг срещу “Трявна”, който ще се играе в събота. Евентуална победа в него ще ги утвърди в челото на класирането.

Срещата срещу “Чавдар” се игра на терена в Дебелец и премина при пълно домакинско превъзходство. Мачът бе на една врата, като гостите се бранеха с десет души и това направи пробива труден, но и само въпрос на време. Тава стана чак в 65-ата минута, когато влезлият като резерва Кадир Расимов излезе сам срещу троянския вратар и копна топката над него -1:0.

Дотогава гостите се бранеха и рядко опитваха контраатаки, които бързо бяха задушавани от защитата на великотърновци, а пред вратата на “Чавдар” имаше куп положения. Всичко се реши окончателно малко преди края, когато с ефектно изпълнение Светослав Йорданов увенча добрата си игра с гол за логичното 2:0.

КОМЕНТАРИ