IMG_6401

„Етър” ще се опита да продължи серията си от четири поредни мача без загуба при гостуването си на „Септември” в последния мач от кръга на Първа лига. Нещо повече – “виолетовите” искат задължителни три точки срещу добре познатия съперник. Миналата година двата тима бяха основни претенденти за елита, като етърци спечелиха и двата си мача с по 2:1.

“Надяваме се да играем добре и да спечелим. Отиваме в София за трите точки. В серия сме от четири мача без загуба, съперникът също е в подем и това е предпоставка за един добър мач. Надявам се и зрителите да останат доволни. Но аз пак казвам, отиваме за победа, гоним си нашите цели, а основната цел на „Етър” е да спечели трите точки”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

Почти всички основни играчи са на линия за мача. Веселин Минев, Ерик Почански, Румен Руменов и Георги Сърмов са напълно възстановени и попаднаха в групата. От Сърмов, който лекуваше счупена костица на дланта, се очаква да направи официален дебют за “болярите”.

За първи път в групата влиза и младият централен защитник Пламен Гълъбов, който бе преотстъпен от ЦСКА до края на годината. Другият 21-годишен играч, преотстъпен от ЦСКА – Никола Колев, ще се присъедини към „Етър” за пръв път едва днес направо на лагера преди мача. Той също е картотекиран, но е извън групата. Единствените отсъстващи са централният бранител Венци Василев, който лекува контузия, и отпадналият в последния момент поради травма ветеран Тодор Колев.

 

Групата на „Етър” за мача: Хр. Иванов, Акалски, Скерлев, Пехливанов, Минев, Гълъбов, Александров, Апостолов, Кямил, Руменов, Ивайлов, Сърмов, Атанасов, Вълчанов, Почански, Стоянов, Бадара, Петков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ