240x135

“Резултатът е справедлив, можеше да затворим мача по-рано, имахме достатъчно положения. Но това е футболът, играе се до последната минута и успяхме да спечелим заслужено”, коментира опитният Станислав Генчев.

“Нямаше много публика на стадиона, въпреки че беше дерби, това ни повлия малко и ни разконцентрираше, все едно играехме приятелски мач. Но е работен ден, а и „Септември” няма много фенове. „Етър” и Велико Търново заслужават да бъдат в „А” група, тъй като това е отбор с традиции, с много фенове. Мачовете ни са доста посещавани. В момента организацията в отбора е много добра, направи се добра селекция, целта и амбициите са ни „Етър” отново да влезе в елита”, допълни Генчев.

“С Георги Василев се работи много добре, това ни дава самочувствие и спокойствие, от такъв човек можем само да се учим. Това ни позволява да играем по-спокойно и нещата се получават по-лесно. Надявам се да успеем да победим „Поморие”, независимо, че имаме ден по-малко за почивка. Излизаме във всеки мач за победа, ще направим всичко възможно да зарадваме нашите фенове”, каза още Станислав Генчев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ