ss

Оптимист съм за изхода от мача и смятам, че сме направили правилната тактика, която ще ни донесе успех, заяви старши треньорът на „Етър” Станислав Генчев преди първия мач срещу „Локомотив” (Пловдив), с който се открива първенството  на Първа лига. Срещата е в петък от 18:45 ч. на градския стадион в Ловеч.

„Гледах няколко мача на съперника, познаваме се добре и трудно ще се изненадаме. Техен плюс е, че са сработен отбор, опитните им футболисти играят заедно от много време. Добре се представят в офанзивен план и създават проблеми на съперниците си. Нашата тактика обаче трябва да ни донесе успех”, коментира Станислав Генчев.

Селекцията още не е приключила, заяви наставникът. „Имахме проблеми в защита и затова основна цел ни бе да привлечем опитни играчи там. Доволен съм, че взехме всички набелязани и смятам, че отбраната ни е стабилна. При привличането на атакуващи състезатели обаче срещнахме известни затруднения. Говоря с няколко човека, но те самите не са сигурни още какво ще правят. Чакам ги, много се надявам до края на седмицата да решим този проблем”, каза още Станислав Генчев.

Старши треньорът изрази своето задоволство от осигурените от ръководството условия за подготовка. “ Получихме пълна екипировка, работихме на хубав терен в Дряново по време на лагера, сега преди мача с “Локомотив” пак са ни осигурени две занимания там. Трябва да се реши генерално въпросът с изграждането на добър тренировъчен терен и във В. Търново и всичко ще си дойде на мястото”, допълни Генчев. Той обяви, че целта пред отбора е да запази мястото си в групата и да се класира по-напред в класирането. “Искам да израствам като треньор, което е свързано с представянето на “Етър”. Искам да побеждаваме и да радваме хората. За това работя денонощно”.

Станислав Генчев апелира към феновете за гореща подкрепа на “Етър” при домакинствата на тима, въпреки че засега те са на стадиона в Ловеч.

Тагове:

КОМЕНТАРИ