698685380

Според рефера Ангел Баялцалиев това е дузпа…

 

Станислав Генчев – старши треньор на “Етър”:

„Мач, който не заслужавахме да загубим! Поведохме заслужено, после оставихме противника да разиграва топката и да ни притисне. Въпреки всичко съм доволен от старанието и желанието.

Лошото е, че когато има два добри отбора като „Етър” и „Берое”, фокусът падна върху съдията. При изравнителния им гол първо Райнов игра с ръка на тъчлинията, а после при удара Кото пречи на вратаря ни да избие топката, при това е в засада. Вторият им гол дойде от дузпа, отсъдена за нарушение метър и половина пред пеналта. Две грешки, които се оказаха решаващи да загубим мача, защото донесоха два гола. Не трябва да се случва това.

Поздравявам „Берое”, те са добър отбор. След 1:0 за нас направихме няколко пропуска, които можеха да решат нещата в наша полза. Отчитам и това, че направихме грешки при двата гола, които получихме.”

DSC_8373

Намиращият се в засада Кохей Като влияе на вратаря Иванов в опита му да избие топката.

Александър Томаш – старши треньор на “Берое”:

„Влязохме доста лежерно в мача с мисълта, че „Етър” ще се победи сам. Това не ми хареса. Не притежавахме топката така, както исках, да обърнем фронта на атаката. Но като цяло се радвам, че „Берое” победи не с индивидуални качества, а с колектив и характер. Това показва, че имаме потенциал да се развиваме.

Аз не обичам да коментирам съдиите. Всеки може да има претенции, но може ли после да се промени нещо?! Казах преди мача, че „Етър” е стойностен отбор и който го подцени, ще има проблеми. В равностойния мач колективът и характерът ни донесоха победата.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ