42837651_2168632703400295_2862263976689926144_n

По предложение на четирима общински съветници – Цветан Йорданов, Тодор Георгиев, Мариана Маринова и Детелина Кьосова, Общинският съвет на Дряново присъди единодушно званието „Заслужил гражданин на Дряново“ на един голям спортист, съзидателен човек и и обичан дряновец – Станислав Генчев (Тачо).

За изключително успешните години в българския и европейския футбол, за отдадеността му към родния град, за всеобщата радост да видим дряновец, облечен с националната фланелка, за гордостта да знаем, че по световните стадиони играе наше момче… за всичко това СТАНИСЛАВ ГЕНЧЕВ стана ЗАСЛУЖИЛ ГРАЖДАНИН НА ДРЯНОВО. А колкото до това, че можеше да бъде и почетен като другия славен дряновски футболист – Пламен Николов, ние сме сигурни, че Тачо е ПОЧЕТЕН в сърцата на хората!

От името на целия екип и състав на ФК „Локомотив“ Дряново го поздравяваме за високото отличие, благодарим му за предаността към родния град, за преживяното въодушевление да знаем, че един от нас е сред най-добрите! И затова че въпреки славата, нито за миг не забрави за малкото родно Дряново!!

ЧЕСТИТО, ТАЧО! ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ! ! Ти си добрият пример как въпреки успехите и славата, се обича и подкрепя родния град!

КОМЕНТАРИ