Драголюб Гайевич – директор на националния отбор на Сърбия (ветерани), директор маркетинг на Сръбската телевизия и радио:

„От гледна точка да организацията по двата мача съм много доволен. поставихме основите на едно приятелство, както между ветераните на „Етър” и сръбската репрезентация, така и между отборите на двата клуба. Вече говорихме с вашите шефове това да стане традиция и ви очакваме да ни върнете визитата в Сърбия.

Мачовете ни доставиха наслада, ветераните си играха на ниво ветерани. А що се отнася до сегашните отбори, мисля, че „Етър” ни превъзхождаше физически и ни надигра в това отношение. Първенството ни започва на 13 август, а това означава, че пред „Синджелич” има още проблеми. Що се отнася до „Етър”, той показа физическо и техническо превъзходство и смятам, че треньорът ви може да бъде доволен.”

Драган Джорджевич – вицепрезидент на Футболния съюз на Сърбия, член на комисията по феърплей в УЕФА и президент на ФК „Синджелич”:

„Видя се, че „Етър” е по-готов за първенството от нас. Ние пробвахме някои варианти, имаше суетене, но все пак играхме доста равностойно. Липсваха ни два основни играчи и това оказа влияние върху играта ни. Нашето първенство също почва следващата събота срещу „Слога”, много важен мач. Ще си поговорим сериозно след този мач, надявам се да нямаме проблеми.

А първата среща между ветераните просто беше една приятелска среща за удоволствие. Такава и трябва да остане, в нея не е важен победителят. Имаше красота, която обединява хората. Благодарим на „Етър” и на неговия президент Радослав Владев за гостоприемството, надявам се да им отвърнем със същото гостоприемство.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ