BGPrognozi.INFO

 

Залозите по време на мача са търсени. Може да гледате предаването и да отгатнете резултата в реално време. Ако късметът е на ваша страна, скоро ще получите печалбата. Ако обаче не разработите стратегия и не следвате банката, тогава залагането на живо е най-сигурният път към финансовите загуби.

Залагания на живо – какво е това?

Залозите на живо са залози, които могат да бъдат направени по време на спортно събитие. Разстоянието между букмейкъра и играча се извършва в реално време. Двамата гледат събитието и се опитват да надминат себе си.

Задачата на букмейкъра не е да пропусне важен момент, да изчисли вероятността във времето и да промени коефициента. Играчът също наблюдава какво се случва и се опитва да улови момента, за да направи най-печелившия залог за себе си.

Букмейкърите понякога са малко по-трудни. Ако нещо се случат по време на спортно събитие, те спират залаганията.

Да предположим, че един от отборите печели наказание в основното време. Атакуващият се доближава до точката, вратарят заема позицията си. Съдията изсвирва със свирката. Тогава има реален шанс да победиш. На този етап няколко събития наведнъж стават по-лесни за прогнозиране. Най-вероятно целта ще е решаваща. Играч, който бие наказание, вероятно ще запише полезно действие. Или може би за него това е втората цел за играта. Това е най-доброто време да направите залог на живо на резултата, общо, наказателен удар, цел на конкретен играч.

И за букмейкър, това е моментът на разпределение на безплатните печалби. Затова залагането се възобновява само след като ситуацията престане да бъде лесно предсказуема. Разбира се, залаганията се възобновяват с нови коефициенти, които отчитат всички събития, настъпили до момента.

Плюсове и минуси на залагания на живо

Залагането по време на мача е доста противоречиво. В много от статиите в сайта за футболни прогнози bgprognozi.info съветват да се залага на живо с особено внимание.  Има играчи, които са схванали и са замислили стратегията си. След като букмейкър направи секция с такива залози, това означава, че той печели.

Залозите на живо са като игра за незабавни лотарии.

Купих билет, изтрих защитния слой и веднага разбрах – печеля или не. Уебсайтът на букмейкърите работи по същия начин. Отидох на сайта, избрах резултата, направих залог. И очаквам събитието да приключи.

  • Плюсове:

Повече информация.

Дори и най-задълбоченият анализ преди мача може да предостави абсолютно всички подробности. По време на мач или малко преди да започне, нещо може да се обърка.

Често резултатът от мача зависи от това кой е първи. Преди играта не е ясно кой ще отвори резултата, тъй като силите са приблизително еднакви. След като вкара гол, може да заложите.

Широк избор от събития.

Можете да гледате няколко мача едновременно. В едната, вероятността за изтриване е висока, в другата, екипът доставя много ъгли, а в третата – друга характеристика. И такива наблюдения могат да бъдат комбинирани в изразяване.

Дълбокият предварителен анализ на един мач няма да даде такъв избор като гледане на няколко мача едновременно. Това също често се използва за увеличаване шансовете и увеличаване броя на залозите.

  • Минуси:

Технически проблеми.

Техническите проблеми се застраховат по-добре предварително. Има смисъл да откриете сметки в различни букмейкъри. Ако един не успее, може да превключите към друг.

По-добре е да балансирате сметката преди мача в решаващия момент и да натиснете бутона за залог, когато настъпи този момент.

Коефициентите са по-ниски.

Букмейкърът разбира, че по време на мача имате най-подходящата информация. Малко вероятно е той да успее да грабне добър коефициент за гарантиран резултат.

Когато един отбор води с три голова разлика пет минути преди края на мача, може да се случи само чудо, така че вторият отбор да играе. На този резултат букмейкърът ще даде съотношение не повече от 1,01. За да извлечете максимума от този мач, има смисъл да прегледате цялата категория. Ако смятате, че ще има още една цел, преди финалната свирка, по-добре е да се заложи на B 3.5 общо.

Триковете на букмейкърите.

По всяко време по време на мача, възможността за залагане може да бъде загубена. В такива моменти букмейкърът преизчислява шансовете и ги актуализира на сайта. Това може да се дължи на това, което се случва на терена или букмейкърът и да увеличи броя залозите в някои резултати. Такава пауза дава на букмейкъра да разбере ситуацията и играчите губят възможността да спечелят.

Как да направите залог по време на футболен мач?

Залогът по време на мача е същият като преди мача. Трябва да отидете на събитие на уебсайта на букмейкъра, да изберете резултата, да посочите сумата. Залогът е направен – не е трудно. Но стратегията за залози на живо е малко по-различна от предварителната.

Успех на всички играчи!

КОМЕНТАРИ